Česta pitanja naših kljienata

U nastavku možete pogledati neka od standardnih ustaljenih pitanja naših klijenata.

Šlep služba Kraljevo – MUJO poseduje nekoliko vozila i kamiona za šlepanje automobila i drugih radnih mašnia. Istog momenta kada završite poziv najbliže vozilo kreće ka vama!

Zavisi od veličine vozila i udaljenosti. Takođe da li vam je potreban prevoz vozila do najbližeg auto servisa (ili našeg sopstvenog servisa) ili želite da vas vratimo na vašu adresu prebivališta. U svakom slučaju cene se definišu prema potrebi i slučaju tako da je najbolje da nas pozovte kako bi dobili odgovarajuće informacije.

Naravno! Šlep služba MUJO je u stanju da šlepa teška i gabaritna vozila kao što su džipovi i sva ostala vozila u datoj kategoriji.

Naravno, Šlep služba Kraljevo – MUJO vrši šlepovanje svih kombi vozila i putničkog i teretnog programa. Pored kombi vozila vršimo šlepovanje ili transport velike tonaže do 8 tona.

Potvrdno. Šlep služba MUJO poseduje prikolice i vozila za šlepovanje radnih mašina razne i specijalne namene. 

Pomoć na putu – Kraljevo – MUJO vrši prevoz vozila iz inostranstva, iz svih zemalja Evropske unije (EU) i dolazimo na lice mesta. Pomoć na putu u Grčkoj, Makedoniji ili Bugarskoj ili bilo kojoj drugoj zemlji Evropske unije pružamo u najkraćem mogućem roku. Takodje sarađujemo sa širokim spektrom servisa za asistiranje i pomoć na putu pirom Evrope.

Pomoć na putu – Kraljevo – MUJO vrši prevoz vozila u inostranstva po dogovoru, ka svim zemaljama Evropske unije (EU) i dovozimo vozilo na željeno mesto. Pomoć na putu i prevoz vozila ka Grčkoj, Makedoniji, Bugarskoj ili bilo kojoj drugoj zemlji Evropske unije pružamo u najkraćem mogućem roku. Takodje sarađujemo sa širokim spektrom servisa za asistiranje i pomoć na putu pirom Evrope radi postizanja maksimalnih pogodnosti.

Naravno, Auto Centar MUJO pored uže specijalnosti prevoza vozila i transporta raznih radnih mašina Auto Centar MUJO vrši i servisiranje vozila širkog spektra usluga. Za sve vrste pitanja budite slobodni i kontaktirajte nas kako bi dobili najbolje relevatne informacije o mogućnostima našeg servisa.

Najčešća pitanja / FAQ


Design & Support 09.rs / FIRMA.co.rs

English Serbian